Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rémálom az Elm utcán túl

2010.05.06. 12:29 koimbra 1 komment

Freddy Krueger sikeres eljövetele után várható, hogy több film is készül, amelyben ugyanaz az alak kísért több ember álmában? A válasz igen, az első versenyző Bryan Bertino, aki a Ghost House felügyelete alatt készítheti el a This Man thrillerét, ennek egyik producere Sam Raimi lesz. Bertino veti papírra a forgatókönyvet, majd ha ezzel elégedettek lesznek a fejesek a filmet is megrendezheti. Bertino két éve a Hívatlanokkal jelentkezett, amely hatalmas sikert ért el, a folytatás forgatókönyvét is ő jegyzi, bár a rendezői teendőket átengedte másnak.

A This Man története Andrea Natella olasz szociológus honlapja alapján készül. A hölgy azért hozta létre az oldalt, mivel rájött arra, hogy több ember, akik még soha nem találkoztak egymással,  ugyanazt az alakot látják rémálmaikban és az érintettek itt tudtak kommunikálni egymással.

Címkék: miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr101978784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.05.06. 20:09:11

Elég jól hangzik a filmterv :)
süti beállítások módosítása