Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A soron következő Eredet poszter

2010.05.07. 11:48 koimbra 4 komment

Christopher Nolan nem pihent meg A sötét lovag után, hozzálátott az Eredethez, amelynek történetét sokáig nem hozták nyílvánosságra (ezek után pár a Batman 3 előkészületeire fog odafigyelni). Néhány napja  kiderült, hogy a sejtések valósnak bizonyultak, azaz  Leonardo DiCaprio egy tolvajt fog alakítani, aki mások agyában kutakodik fontos információ után. Utolsó megbízatása azonban más, mint a többi, nem lopni kell, hanem adatot kell elhelyezni valakinek a fejében. Ám egy titokzatos ellenfél a nyomában lohol és minden lépését előre tudja.

Címkék: poszter inception

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr621981195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.05.07. 17:07:39

Már megint egy zseniális poszter :)

pretend 2010.05.07. 19:54:04

viszont a kampánya nem annyira agressziv mint a TDK-é, mondjuk ugye az egy kommersz sztori, pár ismert figurával, azt könnyebb is volt eladni szerintem. (lehet valaki azt gondolja nehezebb, hisz képregényfigurák, de szerintem nem...)

ezt a filmet tényleg a sztori, dicaprio és nolan adhatják el. remélem ütnivágni fog és hatalmas bevételt ér el.

nagyon nagyon örülök az eredeti ötletnek, meg hogy nem könyvfeldolgozás vagy etc. remélem továbbra is ilyen kreativ marad a mester.

Shyllard 2010.05.07. 21:10:30

@pretend: Az, hogy képregényfilm volt sztem csak hozzásegített a kampányhoz. Attól mert itt Mo-n szinte megvetik a comic műfajt, Amerikában igenis nagy kultusza van. (lassan rá kéne eszmélniük a magyar embereknek, hogy a műfaj nem Dodo kacsában és Garfield-ban merül ki(annak ellenére, hogy kis korom nagy kedvencei voltak))

Mese92 2010.05.08. 11:07:03

Ez a poszter hulla jó!
süti beállítások módosítása