Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Anderson megrendezné a Mortal Kombatot

2010.05.07. 11:34 koimbra 3 komment

Régóta be van tervezve a Mortal Kombat harmadik része, ám a Threshold Entertainment nem nagyon haladt a filmmel, szó szerint kotlottak a jogokon. A Warner nem is oly rég azonban megvette a Midwayt, így a játék jogai is hozzá kerültek elviekben, ám a Threshold nem így gondolja, ezért pert akasztott a Warner nyakába, ahol már a forgatókönyv megírásához is hozzákezdtek és a tervek szerint előlről kezdenék az egész történetet. Egyelőre nem ismeretes, hogy az ügy miképp áll, de valószínű, hogy a Warner jön ki győztesen a perből.

Rendezője még nincs a projektnek, ám Paul W.S. Anderson nagy örömmel készítené el a filmet. Egyelőre még nem keresték meg, de Anderson határozottan benne lenne a dologban, ha felvennék vele a kapcsolatot. "Ez volt az a film, amely megadta számomra a kezdő lökést Hollywoodba, szóval nyilvánvalóan nagyon kedvelem a Mortal Kombatot. " - mondta Anderson, aki pályafutása talán legjobb darabját tette le az asztalra, mikor elkészítette ezt a művet.

Címkék: miújság mortal kombat játékból film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr571981163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex Mahone 2010.05.07. 14:41:27

Addig jó, amíg ez a fazon nem rendez semmit.

Spawn85 2010.05.07. 18:17:53

Szerintem az első Mortal Kombat film, amit Anderson rendezett, egyáltalán nem volt rossz. Nekem tetszett.

Krumplicukor1987 2010.05.08. 11:33:22

Nekem is tetszett az első Mortal Kombat film, nem volt annyira vészes.
Meg azon kevesek közé tartozom, akiknek tetszett az első Alien vs Predator film...
süti beállítások módosítása