Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A következő Riddick film tartalma

2010.05.08. 15:58 koimbra 2 komment

Néhány hete már kiderült, hogy miről fog szólni a Riddick, ma azonban a hivatalos tartalom is napvilágot látott.

Riddicket elárulják az emberei és egy elhagyatott bolygón hagyják magára, ő azonban nem adja fel könnyen, kemény harcot folytat a túlélését,  vérszomjas űrlényekkel kell megküzdenie, ezek a harcok pedig még veszélyesebbé és még erősebbé teszik. Hamarosan néhány fejvadász érkezik a bolygóra, akik hamarosan rádöbbennek arra, hogy nagy szerepet játszanak Riddick tervében. Mikor a címszereplő ellenségei pont arra a helyre kerülnek, ahogy az a tervben szerepel, Riddick kegyetlen bosszút áll rajtuk, ezután visszatér szülőbolygójára, a Furyra, hogy megakadályozza a planéta pusztulását.

David Twohy, az első két felvonás rendezője fogja készíteni a filmet, a forgatás nem mostanában veszi kezdetét, mivel Vin Diesel előbb a Halálos iram ötödik részét tudja le, csak azután láthatnak hozzá a sci-fihez.

Címkék: miújság riddick

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr911983965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

balukaaaa teh master · http://gothic-risen.blog.hu/ 2010.05.09. 21:09:20

már nem azért, de történet az utolsó mondat kivételével, teljesen megegyezik az előző rész sztorijával. biztos jó infót olvastál jó helyen? :D
süti beállítások módosítása