Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stan Lee "mutánsokat" keres

2010.05.08. 15:12 koimbra 1 komment

A legendás képregényguru Stan Lee sorozatot készít, amely majd a History csatornán lesz látható. Lee célja, hogy igazi X-Meneket találjon a való világban, a show egyik  házigazdája ő maga lenne, míg a másik Daniel Browning Smith, a világ leghajlékonyabb embere lesz.

A sorozat Stan Lee's Superhumans címen fog futni és olyan egyéneket keresnek, akik genetikailag különböznek a többi embertől, ezáltal pedig rendelkeznek valamilyen képességgel. Ezek után azt is kitárgyalják a műsorban, hogy ezt a képességet hogyan lehetne hasznosítani a bűnüldözésben.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr781983881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jimbo1000 2010.05.08. 15:42:55

Animax-en volt Stan Lee-nek egy szuperhős keresős sorozata, az nagyon béna volt (bár ott a hülyéket toborozták), ha ez is olyan lesz, akkor nem sok sikere lesz.
süti beállítások módosítása