Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Romero további zombifilmeket tervez

2010.05.12. 13:10 koimbra 2 komment

Van aki csak egy műfajban tevékenykedik, egy dologhoz ért igazán, nem is szándékozik megújulni vagy megváltozni. George A. Romero azon emberek közé tartozik, aki amióta az eszét tudja zombis művekben utazik, köszöni, jól van és nem érdekli, hogy beskatulyázták. Neki így jó, az már más kérdés, hogy vajon mi is elégedettek vagyunk-e ezzel. Ha talán képes lenne megújulni vagy valami érdekeset mutatni, akkor lenne még értelme élőholtas produkciókat gyártania, de nem mondhatjuk, hogy túlzottan megerőlteti magát még a Holtak naplója - amelyben annak a szereplőnek a szemszögéből láthattuk a történéseket, aki a kézikamerát hordozta - sem lett élvezhető.

Romero további két zombifilmet tervezett be és ezeket egyszerre szeretné lefortgani. Ehhez azonban a Survival of the Deadnek jól kell hoznia a kasszáknál. Felmerül a kérdés, hogy ez mit is jelent nála. Hiszen a Holtak naplója még az egy millió dollárt se érte el Észak-Amerikában, a Holtak földje viszont már 20 milliót termelt. 

Címkék: miújság horrorhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr951996089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemezisazis 2010.05.12. 14:13:48

a zombifilmekkel az a baj, hogy a 'receptjüket' annyira lehet variálni, mint a kisfröccsét.

Alex Mahone 2010.05.12. 17:08:40

Ahhoz, hogy valami méltósága megmaradjon, már régen abba kellett volna hagynia a tucatzombifilmek gyártását, úgyhogy most már mindegy...
süti beállítások módosítása