Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rapace nem vállalta A tetovált lány hollywoodi verziójának a főszerepét

2010.05.17. 11:03 koimbra Szólj hozzá!

David Fincher irányítása alatt forog majd A tetovált lány amerikai verziója, a főszerepre szerették volna megnyerni a svéd változat egyik színészét, Noomi Rapace-t. A hölgyemény a leszbikus, hacker Lisbethet játszotta három részen keresztül. Rapace azonban visszautasította a felkérést, mivel a trilógiát 2 évig forgatták és már elege volt, hogy ugyanazt játssza.

"Nem, végeztem vele, már másvalakinek kell belebújni a bőrébe. Nem szeretem ismételni magam, szóval sokkal jobb lesz, ha más játssza el Lisbethet. Remélem hogy nem ...hát tudod...hogy nem valami nagy sztár játszani a karaktert, attól, hogy még ismert valaki, nem biztos, hogy hihetően tudja eljátszani a szerepet, főleg nem Lisbethet, aki elég bonyolult személyiség." - mondta Rapace.

A tetovált lányban egy újságíró még a börtönbüntetése megkezdése előtt elvállal egy ügyet, segítségére van Lisbeth, akinek előtte pont az volt a feladata, hogy a magánéletében vájkáljon. A hacker és az újságíró együttes erővel próbálják kideríteni, mi történhetett egy több évtizede eltűnt lánnyal.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr622009526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása