Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Lesz folytatása a Pókerarcoknak?

2010.05.18. 10:18 koimbra 1 komment

A Pókerarcok az egyik legjobb zsugával kapcsolatos film volt, a folytatásról többször kérdezték már a szereplőket, Matt Damon elmondta, hogy mindenkit érdekelne a második rész, benne lenne Edward Norton is és a rendező, John Dahl is szeretné elkészíteni a sequelt. Az MTV-nek alkalma nyílt, hogy a két forgatókönyvíróval, Brian Koppelmannel és David Leviennel interjút készítsen és a riporter szóba hozta a Pókerarcok folytatását. , de ők is csak annyit tudtak mondani, meg szeretnék csinálni. Ha találkoznak Damonnal vagy Nortonnal, mindig felhozzák az ötletet és John Dahl is szívesen megrendezné, ám egyelőre nem haladtak a projekttel semerre. (Talán azért, mert a stúdiót hidegen hagyja?)


Címkék: pókerarcok miújság sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr562012190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.05.18. 14:45:30

Szerintem jó ötlet lenne. Vissza kéne hozni a régi Edward Norton-t, mert amit mostanában produkál az valami borzalmas....
süti beállítások módosítása