Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2010.05.20. 19:49 koimbra Szólj hozzá!

5 filmet mutatnak ma be, Jerry Bruckheimer a Perzsia hercegével prbálja becsábítani a népet ebben az esős időben a mozikba, George A. Romero régi horrorjának a feldolgozására is beülhetnek az emberek.

Perzsia hercege - Az idő homokja (Prince of Persia: The Sands of Time): Egy héttel hamarabb láthatjuk a filmet, Jake Gyllenhaal játssza Dastan herceget, aki Tamina hercegnővel (Gemma Arterton) karöltve szeretné elérni, hogy egy báró ne kaparintsa meg az Idő Tőrét, ugyanis azzal világhatalomra juthat.

 

Túl jó nő a csajom (She's Out of My League): Kirk egy átlagos srác, mégis összejön egy bombázóval. A srác barátai, szülei, de ő maga is alig tudja elhinni ezt a fordulatot. Alice Eve és Jay Baruchel formálják meg a két főszereplőt.

A tébolyultak (The Crazies): Breck Eisner dolgozta fel Romero egykori horrorját. Egy viszonylag unalmas kisváros közelében lezuhan egy biológiai fegyvert szállító repülőgép, a veszélyes anyag bekerül az ivóvízbe, a helyi lakók ennek hatására pedig megőrülnek. Timothy Olyphant, Radha Mitchell és Danielle Panabaker próbálja meg túlélni a zűrös helyzetet. Erről már írtam.

Anyátlanok (The Boys Are Back): Joe teljesen magá bafordul, mikor felesége elhalálozik, két gyerekét azonban fel kell nevelnie, ezért a férfi elhatározza, hogy a tragédia ellenére is jó apa legyen. Ausztrál-angol dráma.

A sivatag virágai (Desert Flower): Waris Dirie a világ egyik legkeresetebb modellje, 13 évesen elszökött otthonról és Londonba utazott, ahol először szolgálóként dolgozott, ám ezt az állását feladja és hajléktalanul éldegél, míg egy eladólány befogadja, aztán egy sztárfotós felfedezi a lányt.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr412018927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása