Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Lohan horrorban

2010.05.20. 11:24 koimbra Szólj hozzá!

Lindsay Lohan karrierje mélyrepülésbe kezdett a sorozatos botrányok, lopások következtében. Csak találgatni lehet, hogy mi húzhatná ki a kátyúból (talán a Nem férek a bőrödbe 2?), mindenesetre a színésznő úgy gondolta, hogy elvállalja a Black Friday főszerepét. Eddig még úgysem játszott horrorban, szóval kipróbálja magát a műfajban.

Ryuhei Kitamura dirigálja a filmet, amely a tervek szerint 3D-ben készülhet el. Vérbő produkcióra van kilátás, a rendező készítette az Azumit és az Éjféli etetést is, az előzőben egy női szamuráj hentel le egy kisebb hadsereget, utóbbiban pedig Vinnie Jones sújt le éjjel a magányos utazókra.

A Black Friday története szerint egy párost különös kegyetlenséggel öl meg valaki. A közeli barátok elborzadnak eme tett láttán és elhatározzák, hogy saját maguk kerítik kézre a tettest, azonban kiderül, hogy az illető egyike a leghírhedtebb sorozatgyilkosoknak, nem másra, mint Tyler Hillburgre vadásznak.

Címkék: 3d miújság horrorhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr382017620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása