Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Watson és Lerman drámázik

2010.05.20. 20:14 koimbra 1 komment

Emma Watson és Logan Lerman elmondhatják magukról, hogy mindkettőjük számára ugyanaz a műfaj indította el a karrierjüket, ez pedig nem más, mint a fantasy. Watson a Harry Potter franchise-ban lengette varázspálcáját, Lerman pedig Zeusz villáma után nyomozott a Percy Jacksonban. A Harry Potter szériának lassan vége szakad, míg Lerman esetében előfordulhat, hogy a fiatal színész nem bújhat többé Jackson bőrébe, mivel nem hozott túl sokat a konyhára a film. Valamit kell kezdeniük magukkal, ám nem egy újabb nagyobb költségvetésű darab körül kering a nevük, úgy esett, hogy  a The Perks of Being Wallflower indie drámában láthatjuk őket hamarosan. A produkció Stephen Chbosky regényén alapszik, az író maga vetette papírra a forgatókönyvét és a rendezői teendőket is ellátja.

A történet egy tini felnőtté válását mutatja be. Nem tudjuk, hogy a srác hol él és azt sem hogy kinek írja a leveleit. Megismerjük a tini éveit, láthatjuk az első randit, a családi drámákat és az új barátokat, lesz itt szex és drog is.

Címkék: miújság könyvből film drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr692019000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.05.22. 08:00:46

Talán itt volt az, hogy a stúdiók le akarják fizetni Rowling-ot, h írja tovább a történetét, nem? Szval az nem biztos, h Watson nyugdíjas korában sem fog varázsolni :)
süti beállítások módosítása