Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jön a Jackie Brown előzménye

2010.05.23. 02:40 koimbra 5 komment

Quentin Tarantino még a 90-es évek vége felé készítette el a Jackie Brownt, amely Elmore Leonard Rum Punch című regényén alapult. Több, mint egy évtizeddel a bemutató után hozzáláttak a folytatáshoz, ebben Robert De Niro és Samuel L Jackson által alakított karakterek fiatalabb énjét láthatjuk, tehát amolyan előzményfilm lesz. Daniel Schechter jelenleg Leonard The Switch könyvéből készít forgatókönyvet, a rossz hír az, hogy Tarantino  semmilyen formában nem vesz részt a produkcióban, legalábbis eddig így néz ki a helyzet. Most a megfelelő rendezőt keresik a projekt élére, De Niro és Jackson fiatalabb változatait is szeretnék előkeríteni. Nem kapkodják el a dolgokat, a tervek szerint csak 2011 nyarán látnának hozzá a forgatáshoz.

A történet elején Ordell Robbie és Louis Gara (De Niro és Jackson formálták meg őket a Jackie Brownban) autólopásért csücsülnek a börtönben, amikor kiszabadulnak megbeszélik, hogy egy nagyobb horderejű ügybe vágnak, elrabolják egy tehetős fejlesztőmérnök feleségét és váltságdíjat követelnek érte. Csakhogy a férj nem fizet, nem szeretné visszakapni az asszonyt, így jön a B terv, ugyanis a nő teljesen felháborodik ura elhatározásán és a két gonosztevő segítségével bosszút áll.

Címkék: miújság könyvből film prequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr642024332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.05.23. 09:10:48

Szerintem el se kezdjék... vagy hagyják ki belőle a Jackie Brownra, vagy Tarantinóra való bármiféle utalásokat, így a film elmehet egynek a százezer tyékategóriás akciókrimik között.

Nostro · http://www.flickr.com/photos/terraflex/ 2010.05.23. 11:25:09

@efes: Igazából semmit nem tudok hozzátenni tárgyilagos hozzászólásodhoz, de leküzdhetetlen késztetést érzek arra, hogy egyetértésemnek hangot adjak.
Pénzéhes, ötlettelen, tiszteletlen amcsi banda, hogy a Válság vigye őket a föld mélyére, és ezt most nem csak ezzel a filmmel kapcsolatban mondom. Hanem ez elmúlt két három év ténykedéseire. Folyton újrafeldolgozások, ha kell-ha nem képregény adaptációk (kivétel van persze), töketlen biztonsági filmek megszámlálhatatlan tömege, messziről bűzlő reklám és befektetés célú multiplex kétórások.
Ne nézzünk ilyet!!!

Spawn85 2010.05.23. 16:31:23

Én is amondó vagyok, hogy Tarantino nélkül ennek így nem sok értelme van.

Vagy úgy, ahogy efes is mondta, hagyják ki a "Jackie Brown"-os utalásokat, meg ne az legyen a címe. :D

De majd meglátjuk, mi lesz belőle...

Shyllard 2010.05.23. 17:39:15

Tarantino nélkül szart se fog érni az egész....

Leonard Zelig 2010.05.23. 17:39:24

A 90-es évek felett a 100-as évek voltak.
süti beállítások módosítása