Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Moretz magára marad, útra kel, majd megerőszakolják

2010.06.03. 16:59 koimbra 4 komment

Chloe Moretz azon feltörekvő fiatal színészek közé tartozik, akiből nagy sztár lehet, bár előfordulhat, hogy néhány év múlva már senki nem fog emlékezni rá. Legutóbb a Ha/Verben játszott álarcos igazságosztót, néhány hónap múlva pedig az Engedj be! amerikai feldolgozásában lesz látható, ha ez vissza is veti valamennyire a karrierjét, még mindig ott van a Martin Scorsese rendezésében készülő alkotás, az The Invention of Hugo Cabret.

A fiatal színésznő ezen kívül főszereplője lesz a Hick indie drámában, a produkció Andrea Portes regénye alapján fog készülni és Derick Martini munkálkodhat a rendezői térfélen. A történetben egy 13 éves nebraskai kislányt találunk a középpontban, akit anyja és apja magára hagyja a házukban és az egyetlen társasága gyakorlatilag egy Smith and Wesson. Így hát a Luli felkerekedik és elindul Las Vegasba, útközben felveszi egy Eddie nevű pasas, aki azonban megerőszakolja őt. Később megismerkedik a kokainfüggő Glendával, akivel beterveznek egy bankrablást, majd bosszút állnak Eddie-n. A forgatás még ebben az évben kezdetét veszi.

Címkék: dráma miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr382053949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.06.03. 17:14:11

Elég jól hangzik, sztem nem lesz rossz film.

suo tempore 2010.06.03. 17:24:45

semmi vidám nem jutott erre az oldalra?

Shyllard 2010.06.03. 17:27:14

@suo tempore: Ott van ezalatt a Trainspotting-es cikk :)

Alex Mahone 2010.06.03. 18:21:58

Na, ez egy jó filmnek tűnik.
süti beállítások módosítása