Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...

2010.06.03. 20:12 koimbra 3 komment

- Felröppent a hír, hogy Jennifer Aniston is benne lesz a Sikoly 4-ben, ezt azonban gyorsan meg is cáfolták.
- Tom Selleck nagyon szeretné, ha elkészülne a Három férfi és egy bébi folytatása, a forgatókönyv állítólag kész, nagy az esélye rá, hogy legyen belőle valami.
- Liv Tyler helyett Ashley Judd játszik a Flypaperben. A történet szerint egy bankot két különböző csapat akar kirabolni és pont egyszerre érkeznek a helyszínre.
- Sigourney Weaver is játszani fog az Abducation thrillerben.
- Adam Beach leszerződött a Cowboys and Aliensbe.
- Adam Shankman rendező azt mondja, hogy nem lesz folytatása a Hairspray remake-nek.
- Ben Milliken és Sharni Vinson formálják meg a főszereplőket a Sorsdöntő nyár (Blue Crush) folytatásában.
- A szívem érted rapes rendezője készítheti a Dream On magas fordulatszámon pörgő táncfilmet. A sztori főszereplője egy fiatal lány, aki egész életében egy bizonyos pillanatért élt, méghozzá azért, hogy részt vehessen az oimpiai játékokon. Azonban egy sérülés következtében mégsem tudja folytatni úgy a gimnasztikát ahogy kellene, ám felfedezi a hip-hop világát.
- Charles Grodin azt mondja, ha felajánlják számára, hogy benne lehessen az Éjszakai rohanás 2-ben, akkor igent fog mondani.
- Állítólag Ken Watanabe egy második világháborús filmet fog rendezni, a címe 442nd lenne.
- Brad Pitt cége, a Plan B szárnyai alatt készülhet el a The Imperfectionists, a produkció Tom Rachman regénye alapján jön létre, a történet az újságírókról fog szólni.
- Paul Rudd alakítja a főszerepet a My Idiot Brother vígjátékban és egy olyan figurát fog játszani, aki húgainak az életét felforgatja.
- Joel Silver azt szeretné, ha a Logan futása remake 3D-s lenne.
- Antoine Fuqua elmondta, hogy a következő filmje egy Tupac Shakurról szóló alkotás lesz, csak azután jöhet a The Tomb akció-thriller Bruce Willisszel.
- Hope Davis, James Rebhorn és  Olga Fonda látható lesz a Reel Steel sci-fiben.
- Egy videó a Napfogyatkozással kapcsolatosan.


- Az Eredet színfalai mögött.


 

- Még egy Tron Legacy banner látott napvilágot

- Frank Darabont hozzálátott a The Walking Dead sorozatnak (erről bővebben erre), ezzel kapcsolatban láthatsz alább egy videót

- James Cameronnal is konzultálnak az elsüllyedt olajfúró torony miatt keletkezett hatalmas szennyezés miatt. Múltkorában a Kevin Costner által bevetett víztisztító készüleket vetették be.  Talán ez ihlette meg a következő fenomenális kis képregényt, amelyben Michael Bayt kérdezik azzal kapcsolatban, hogy melyik az olajfolt miatt kialakult legrosszabb eshetőség.

- Lefotózták, hogyan fog kinézni a Karib-tenger kalózai 4-ben az egyik hajó

 

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr742054438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2010.06.04. 14:42:27

sztem a zombis sorozat jó lehet ugyanis maszkírozásokat és casting képeket láttam comment.blogon és ha még a sztorit is elrettentő és az emberi gyarlóság/életben maradás határáig tolják akkor jó lesz.

madárijesztő 2010.06.04. 15:58:37

Ez a Michael Bay-es képregény hatalmas:D:D

Shyllard 2010.06.04. 16:51:29

Huhh és még Frank Darabont is rendezi, aki fantasztikus adaptációkat tett le eddig az asztalra. Alig várom! :) Hehe és Bay-es képregény is poén :D Az Inception videó is jó nagyon, de mostantól inkább egy vidit sem fogok megnézni a filmmel kapcsolatban :) És remélem, hogy DiCaprio ezúttal tényleg mindent beleadott, mert a Viharszigetben néha eléggé túljátszotta magát.... és rájöttem arra, hogy
Jodelle Ferland honnan volt olyan ismerős, a Tideland-ben ő fsz kiscsaj. Ott elég jól játszott, dehát a Twilight szériában nem igazán ezen van a hangsúly....
süti beállítások módosítása