Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Brett Ratner produceri felügyelete alatt készül a Hófehérke

2010.06.04. 14:43 koimbra 1 komment

Szépen termeli a milliókat az Alice Csodaországban, olyannyira jól, hogy világszerte a mozikban egy milliárd dollárt hozott. Hollywood pedig gyorsan rá is vetődött a klasszikus mesék feldolgozására, hamarosan érkezik a Csipkerózsika és a Hamupipőke filmváltozata és az Óz, a nagy varázsló is beköszön a mozikba. Ezek után pont Hófehérke maradna ki? Brett Ratner produceri felügyelete alatt fog elkészülni a klasszikus mese moziváltozata, azonban nem a megszokott sztorit ültetik át a vászonra, azaz itt a törpék nem dalolászó bányászok lesznek, a történet egy másik verzióját vették elő. Itt a bányászok helyett rablók lesznek és egy sárkánnyal is találkozunk majd. Ratner elmondta, hogy Walt Disney verziója minden idők legjobb alkotásai közé tartozik, de amit ők csinálnak, az sokkal jobban viccesebb, poénosabb lesz.

A forgatókönyvet Melisa Wallack írta, ő eddig egy munkával jelentkezett, a Bill (Meet Bill) vígjáték szkriptjét tette le az asztalra és társrendezőként működött közre a produkció elkészülésében.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr112056309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shaddam ' 2010.06.04. 18:04:14

Vajon képesek lesznek rá és Hófehérke néger lesz?
süti beállítások módosítása