Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

McDonough lesz Dum Dum Dugan

2010.06.04. 12:11 koimbra 3 komment

Néhány napja volt olvasható itt a blogon, hogy a Lost egyik szereplője, Josh Hollowayt megkereste a Marvel, ám azt nem lehetett tudni, hogy mely karakter megformálását akarják rábízni a színészre. Szóba jött Dum Dum Dugan is, ám ez a szerep most már foglalt, ugyanis Neal McDonough fogja a figurát alakítani. A S.H.I.E.L.D. ügynöke először az Amerika Kapitány mozifilmben fog feltűnni és lehetséges, hogy a Bosszú Angyalaiban is benne lesz.

Dum Dum Dugan alakja még Stan Lee és Jack Kirby fejéből pattant ki a 60-as években és a Sgt. Fury képregényben tűnt fel. A fickó cirkuszi erőember volt, majd mesterlövészként vesz részt Nick Fury oldalán a második világháborúban, később a S.H.I.E.L.D. egyik fejese lesz.

A másik Marvel hír, hogy már szinte bizonyosan Jeremy Renner játssza Sólyomszemet, a vele való tárgyalások már a vége felé járnak, hamarosan leszerződik a színész a szerepre.

Címkék: miújság amerika kapitány képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr702055853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.06.04. 16:40:02

2 jó hír, remélem így McDonough kicsit vissza tud majd térni.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.06.04. 16:56:27

@Shyllard: Szerintem kiváló lett volna Amerika kapitánynak is.

Shyllard 2010.06.04. 19:32:47

@koimbra: Szerintem is, igazi kemény legény, jól el tudta volna játszani őt is. De sztem ez a Dum Dum Dugan kifejezetten illik hozzá :)
süti beállítások módosítása