Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Néhány kép a Your Highnessből

2010.06.04. 19:16 koimbra Szólj hozzá!

Néhány képet tett közzé a spanyol Fotogramas magazin David Gordon Green középkori füves vígjáték fantasyjéből. Nem csak Russell Crowe az egyetlen mostanában, aki pontosan íjászkodik, Natalie Portman is kilő néhány nyílvesszőt. A film elvileg idén októberben került volna a mozikba, azonban a premier átkerült jövő év áprilisára. Green már korábban elmondta, hogy a film sokkal többe kerül, mint az eddigi művei és a forgatás is elég kemény volt, rengeteg speciális effekttel lesz megszórva az alkotás.

A történet két elkényeztetett hercegről szól, ám egyikük menyasszonyát elrabolja egy gonosz varázsló és fel kell kerekedniük, hogy megmentsék a hölgyeményt és egyúttal megmentsék a királyságot. Portman egy harcos hercegnőt fog játszani, a két herceg pedig James Franco és Danny McBride lesz, Zooey Deschanel is feltűnik mellettük.


Címkék: képben your highness

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr822056969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása