Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rémálom az Elm utcában magyar poszter

2010.06.04. 21:12 koimbra 1 komment

Freddy Krueger egy ideig terrorizálta az Elm utcai tiniket, majd jött fentről a döntés, hogy újra kellene indítani a franchise-t. Amerikában megnézhették, hogy az égett arcú álmokban öldöső fickó új változata mire képes, jövő héten pedig mi is megtudhatjuk, hogy miképp sikerült a filmet. A kritikák szerint nem lett valami jó a film, a folytatásra remélhetőleg összekapják magukat, Samuel Bayer elmondta, hogy nem fogja megcsinálni a második részt, tehát ha kerítenek helyette egy horrorban jártas rendezőt talán a fanyalgókat is visszacsábítják a franchise-hoz.

A posztert a premierfilmek oldaláról szedtem.

Címkék: remake poszter a nightmare on the elm street

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr792057273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rolee83 2010.06.05. 06:08:38

Nem rossz, de semmi újat nem tud mutatni. Talán annyit, hogy van bent egy kis eredet történet, miért öli a fiatalokat, hogy született meg Freddy, de ez lehet, hogy bent volt az eredetiben is.
süti beállítások módosítása