Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hivatalos Zöld Lámpás logó és egyebek

2010.06.05. 13:37 koimbra 1 komment

A Marvel szuperhősei egyre-másra tűnnek fel a mozikban, a DC képregényfigurái esetében azonban visszavették a tempót. A Villám és a Csodanő film nem idén készül el, az Igazság Ligáját is a forgatás előtt pár héttel tették parkolópályára. De Zöld Lámpás jövőre biztosan befut, a főhőst Ryan Reynolds játssza (aki egy Marvel karaktert, Deadpoolt is megformálta), ez azt jelenti, hogy ő már bizonyosan nem alakíthatja Villámot. A rendezői székben Martin Campbell ül, Pierce Brosnant és Daniel Craiget is sikeresen bemutatta James Bondként, Mel Gibson visszatérését elég gyengén oldotta meg.

A Zöld Lámpások az univerzumban őrzik a békét és védelmezik a törvényt, segítségükre van egy gyűrű, amellyel sokféle dologra képesek. Ember még nem hordta a gyűrűt, de ennek is eljön az ideje, Hal Jordan húzza fel a különleges tárgyat és megtanulja használna annak erejét.

Címkék: logo poszter green lantern képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr12058526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krumplicukor1987 2010.06.08. 13:38:18

Miért Ryan Reynolds? Miért?
Qrva jól dolgozik az ügynöke, hogy tök jó szerepet kap, pedig a színészkedéshez annyi köze, mint szentjánosbogárnak a katolikus egyházhoz.
süti beállítások módosítása