Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Katic és Yustman a The Double-ban

2010.06.11. 11:41 koimbra Szólj hozzá!

A Castle sorozat nyomozója, Stana Katic (a képen) és A túlvilág szülötte főszereplője, Odette Yustman leszerződött a The Double kémfilmbe. Korábban Richard Gere, Topher Grace és Stephen Moyer kötelezte el magát a produkció mellett. A filmet Michael Brandt rendezi, az úriember ismeretlen térfélen mozog, eddig forgatókönyvírással kereste a kenyerét, nevéhez fűződik például a Wanted és a Börtönvonat Yumába.

Gere egy nyugdíjazott CIA ügynököt formál meg, pályafutása legnehezebb esete egy Cassius nevű bűnözőhöz köthető, az orosz bérgyilkos végül elhalálozott, de kiderül, hogy az illető nagyon is él, ezért Gere karaktere újra beleveti magát az ügybe és egy FBI-os kolléga (Grace) segítségével próbálja elkapni Cassiust.

Katic egy orosz prostit játszik, aki kulcsfontosságú információval bír, Yustman pedig Gere feleségét formálja meg.

Címkék: miújság the double

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr162073861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása