Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

De Niro folytatná Az ügynökséget

2010.06.14. 16:48 koimbra 7 komment

Robert De Niro 1993-ban a Bronxi mesével (A Bronx Tale) kóstolt bele a rendezés világába, majd 2001-ben egy krimi-thriller kedvéért, a Szajré (The Score) miatt állt be ismét a kamera mögé. Aztán De Niro újfent talált olyan alapanyagot, amit nem engedett át másnak és leforgatta Az ügynökség (The Good Shepherd - nem összetévesztendő a hasonló című Christian Slater főszereplésével készült filmmel) thriller-drámát, amely a CIA megalakulását mutatja be. De Nirotól a Taormina filmfesztiválon kérdeztek, hogy fog-e még valaha rendezni, amire igen volt a válasz, szeretné összehozni Az ügynökség folytatásait. A második felvonás története 1961-ben venné kezdetét és egészen 1989-ig zajlanának az események, a Berlini Fal leomlásáig. A trilógia záródarabja pedig ott indulna, ahol a második véget ért és a sztori valahol a jelenben, napjainkban fejeződne be.

Persze ehhez a tervéhez befektetőket kell keresnie, amely nem menne nehezen, ha Az ügynökség olyan jól szerepelt volna, 85 millióból alkották és csak 99 millió dollárt szedett össze világszerte, amely nem mondható szép eredménynek.

Címkék: miújság sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr182081197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nikodémus 2010.06.14. 17:13:53

Az első része jó volt?

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2010.06.14. 18:14:30

hát egyrészt végig lehet szenvedni - én speciel Angelina Jolie miatt kezdtem bele, de max 20 percet játszik, De Nironak van 2 jelenete, Joe Pescinek 1, teletömték nagy nevekkel, de szinte végig Matt Damont látjuk, aki ráadásul egy - számomra legalábbis - iszonyat unszimpi krapekot játszik

a DVDn beszerezhető verzióból még így is kivágtak 30 percet (ami kicsit érthetetlenné is teszi helyenként a filmet)

utána ráfogtam, hogy azért volt vontatott, mert valós story, de utána olvastam hogy egy kitalált történet a CIA keletkezéséről (mondjuk ennek nem sok értelme volt akkor meg)

szóval egy ilyen érdekes alapfelvetést mint a CIA megalakulása sikerült az első 15 perc után totál érdektelenségbe fullasztani, engem egyáltalán nem győzött meg De Niro tehetségéről (vágni azt egészen biztosan nem tud)

a magam részéről vígan le tudnám élni a következő 50 évet, egy, ne adj isten két folytatás nélkül

Dejdő 2010.06.14. 19:01:02

Én sem néztem végig, pedig ez nagyon kevés filmre igaz ha már egyszer elkezdem!

Spawn85 2010.06.14. 23:24:28

Hát...ööö...az biztos, hogy láttam az első részt. De már nem nagyon emlékszem rá.
süti beállítások módosítása