Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Leterrier és a zéró gravitáció

2010.06.15. 22:16 koimbra 4 komment

Louis Leterrier A titánok harca forgatása után nem akadt megvalósítható filmterve, Perszeusz következő kalandját már más fogja készíteni, ráadásul a Bosszú Angyalai rendezői székét sem tolták be alá és a Hulk folytatása sem mostanában fog érkezni. Ám Leterrier nem kullog vissza Luc Bessonhoz, hogy adjon számára valami melót, (ugyanis nála kezdte a szakmát, pl. A szállító 1-2, A nyakörv) a Pajiba oldal ugyanis azt írja, hogy szemet vetett a Gravity projektre, amely nem tévesztendő össze az Alfonso Cuaron és Robert Downey Jr. hasonló című űrthrillerével.

A történet szerint a Föld forgása abbamarad és az egész bolygón megszűnik a gravitáció. A főhős egy férfi lesz, aki szeretne a káosz közepette meglelni fiát, csak hát ez elég nehezen megy a sok lebegő dolog között. Ezek után jogosan vetődik fel a kérdés: Roland Emmerich miért nem csapott már le a produkcióra?

Címkék: miújság scifihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr132084706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex Mahone 2010.06.15. 22:39:16

Már az alap sántít. Ha leáll a forgás, attól még a gravitáció nem szűnik meg, különben is, a társadalom egy nap alatt tönkremenne, ha megszűnne.

SpotLamp 2010.06.16. 12:33:08

Ez elég durva bullshitnek néz ki. Leáll a föld közben megszűnik a gravitáció...

Nos a főhősnek nem az lenne a legnagyobb problémája hogy a fiát megtalálja, hanem az hogy mivel szinte azonnal elszökik a föld légköre nem lesz levegő. Ami rosszabb, vákuum marad a helyén, nem beszélve a durva napsugárzásról és a -200 fok körüli hőmérsékletről. Az meg hogy leáll a föld forgása nem okozhatja a gravitáció megszűnését mert az inkább a tömeggel magyarázható...

Na mindegy, ezen nő fel a következő generáció és a diplomához is elég lesz tudni a szorzótáblát :D

borleszk (törölt) 2010.06.16. 15:09:28

SpotLamp: ez mind szép de NEM lényeg. a fontos az, hogy a gravitàcio megszunésével a robbanàsok a tormeléket kilonék a p'csàba és azok nem hullanak vissza, ergo tonkretennék pl Roland Emmerich 'menekulés a zàporozo cuccok elol' jeleneteit.
meg minden tul lassu lenne. és nem lehetne naplementébe elrepulni a végén (csak direk ezért utaznak annyit hogy naplementét làssanak megfelelo szogbol'

és sorolhatnànk...évtizedek ota meghazudjuk a fizikai torvényeket filmekben...gondolom most vakarjàk a fejuket a 'nagyok' - bay, emmerich, bruckheimer... - hogy ezzel mit lehetne kezdeni.

SpotLamp 2010.06.16. 16:12:20

borleszk: értem mire gondolsz de szerintem pusztán a fizikai problémák amit ez okozna elég izgalmassá tenné a filmet, sőtt, durván kegyetlen jeleneteket is kapnánk. Nemtudom emlékeztek e az Event horizont című filmre vagy a Sunshine (nemtudom mi a magyar címe) mindkét filmben odafigyeltek a fizika törvényeire és elég izgalmas cuccot kaptunk.

Eh szóval nem értem :) Részemről kihagyom a filmet :)
süti beállítások módosítása