Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Hobbit forgatási helyszíne

2010.06.17. 15:55 koimbra 7 komment

Rendező nélkül maradt a Hobbit, ám ez még talán a kisebb baj, mondanom sem kell, hogy az MGM továbbra sem tudta rendezni anyagi helyzetét, ám ettől függetlenül már hozzáláttak a film előkészületeihez. Az alábbi képek a Herr-der-Ringe-Film német oldalról származnak, azt írják, hogy ezek múlt hónapban készültek Új-Zélandon. De miért láttak hozzá az előkészületekhez, ha teljesen bizonytalan a film sorsa? Pénzbe kerül az is, hogy fenntartsák és épségben megőrizzék azt, amit megalkottak. Vagy esetleg addig turistalátványosság lesz?

 

Címkék: képben hobbit könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr232089255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Llew 2010.06.17. 16:25:11

A LotR után nem hagyták meg a falut? Miért nem ott forgatnak?

Gandalf Garaboncias 2010.06.17. 16:49:25

Tavaly elkezdték már újjáépíteni Hobbitfalvát, és később a nehézségek és problémák ellenére sem állították le ezeket a munkálatokat, hogy bármikor készen állhassanak a forgatásra.

Nem csak itt folynak munkálatok, rengeteg modell és látványterv készült már. Állítólag csak az elmúlt év munkálataiból 20-30 órányi alapanyag készült már a későbbi DVD-s dokumentumfilmek számára.

Ugyanakkor ezek "nem hivatalos" előkészületi munkálatok, a "hivatalos" produkciós előkészületek nem indulhatnak el addig, amíg a projekt zöld jelzést nem kap. Addig rengeteg stábtag tétlenül ül a fenekén, és szidja a körülményeket, mert más filmeken nem dolgozhatnak, ezen meg még nem. Olvastam már a panaszaikat erről, sajnálom őket! Ők nem állhatnak fel úgy, mint Guillermo del Toro...

Hobbitfalváról:

Ez magánterület volt, és a tulajdonosok turistalátványosságként üzemeltették a LotR óta, de nem maradtak ott az eredeti díszletek, csak jelzésértékű kerek ajtók egy-két helyen. Egyébként a díszlet nagy részét elégették a "Galadriel tükre"-jelenethez.

Brekicc 2010.06.17. 17:58:35

@Pisti, az aragorn: Elégették, LoL!
Pedig az Ebay-en tuti jó pénzért tudták volna értékesíteni a fafejek!

Nekem gyanús hogy itt sokkal inkább a pénzhiány a jelenlegi akadály, mint a rendező hiánya.

Shyllard 2010.06.17. 18:10:28

Csak kezdenének hozzá a filmhez. Az MGM passzolja el gyors, mert amig az ő kezükben van a projekt, tuti nem lesz semmi sem az egészből...

Söci 2010.06.17. 20:36:56

Ez a hobbit egy szar
süti beállítások módosítása