Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Blomkamp rendezi a Hobbitot?

2010.06.19. 13:03 koimbra 1 komment

Guillermo Del Toro rendezhette volna a Hobbit filmeket, ám a forgatás kezdetének a tologatása miatt úgy döntött, hogy másnak passzolja át a lehetőséget. A Warner és az MGM azt szeretné, ha Peter Jackson dirigálná a filmeket és addig erőltetik, amíg egy határozottan visszautasítja a felkérést, ám állítólag David Yates, David Dobkin és Brett Ratner neve is felmerült lehetséges rendezőként. A TheOneRing oldal úgy hallotta, hogy Neill Blomkmap lett a produkció direktora, de ezt még nem tudták hivatalosan megerősíteni.

Blomkamp rendezte a District 9-et, amelynek producere Peter Jackson volt, korábban pedig a Halo mozifilm előkészületein dolgoztak hónapokig, míg a stúdió úgy határozott, hogy jegelik a tervezetet. Szóval jó munkakapcsolatot ápol Jacksonnal, nem lenne meglepő, ha valóban rábíznák a Hobbitot, ráadásul bebizonyította, hogy nem kell 100 millió dollár ahhoz, hogy egy látványos alkotást lehessen elkészíteni. Blomkamp egyébként is kijelentette, hogy szeretne nagyobb költségvetésű filmeken dolgozni, a District 9 után a Media Rights Capitol kereste meg, hogy írja meg egy sci-fi forgatókönyvét, ők nem szólnak bele semmibe, teljes kreatív szabadságot biztosítanak számára és az egész költségvetést is állni fogják. Ezen felül még ott van a District 9 folytatása, ami elvileg egy előzményfilm lenne.

Címkék: hobbit miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr412093477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Narg 2010.06.19. 14:34:16

Na ez viszont érdekes lenne
süti beállítások módosítása