Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Vatikán minden katolikus figyelmébe ajánlotta a Blues Brothers

2010.06.20. 14:09 koimbra 3 komment

A Vatikán hivatalos lapja, a L'Osservatore Romano a Blues Brothers zenés vígjátékot katolikus klasszikusnak nevezte és azt ajánlotta, hogy minden katolikus embernek meg kellene néznie.

A film főszereplői Dan Aykroyd és John Belushi voltak, akik fekete öltönyben és napszemüvegben jártak-keltek. A főszereplő duó megtudja, hogy minden bizonnyal lebontják azt az árvaházat ahol ők is nevelkedtek, ettől kezdve küldetésüknek tekintik, hogy megmentsék a helyet, ennek érdekében egy koncert erejéig  összeszedik a régi bandájukat, így elég pénzt szereznek, hogy megmentsék az árvaházat.

Az újság ezen kívül még megtekintésre ajánlotta Cecil B. DeMille 1956-ban bemutatott filmjét, A tízparancsolatot, Franco Zeffirelli alkotását, A názáreti Jézust és Mel Gibson Passióját, Frank Capra 1946-os művét, Az élet csodaszépet és Victor Fleming Joan of Arc produkcióját.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr742095740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brekicc 2010.06.20. 19:49:09

Hű de féktelenek lettek ezek a Vadkatolikusok! Legközelebb Apácashow jön?
A BB amúgy jó film, bár vicces hogy a dvd kiadáson félig angol félig magyar a cucc.:)

damoqles 2010.06.20. 19:52:07

Kis pontosítás: John Belushi játszott benne, nem James.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.06.20. 20:54:20

@damoqles: Jaja, a fejemben John volt, de a J betű után már Jamest írtam:) Köszi.
süti beállítások módosítása