Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bell a Whalesben

2010.06.22. 21:20 koimbra Szólj hozzá!

Ken Kwapis filmjére már leszerződött John Krasinski és Drew Barrymore, most pedig Kristen Bellt is sikerült megnyerni a produkcióhoz. Bell az utóbbi időben nem olyan alkotásokhoz adja a nevét, amelyek közkedveltek, a Páros mellékhatás (Couples Retreat) ugyan sikeres volt, de sokaknak nem tetszett a vígjáték és a Minden kút Rómába vezet (When in Rome) sem lett valami élvezhető. A színésznő idén még négy filmben lesz látható, tehát elég mozgalmas hónapokat tudhat maga mögött, hamarosan kiderül, hogy mennyire szórakoztatóra sikeredtek ezen művek.

A Whales története részben igaz történeten alapszik, 1988-ban három bálnára leltek az Északi-sarkkörnél a jég fogságában és nemzetközi csapat gyűlt össze a helyszínen, hogy kiszabadítsák őket, természetesen a média is megjelent, hogy közvetítsék a kiszabadító akciót. Barrymore egy Greenpeace aktivista lesz, Krasinski pedig egy újságírót formál meg, várhatóan a film végére rendesen összemelegednek.  Bell karaktere egy los angeles-i riportert alakít, aki kihasználja azt, hogy mennyire vonzó.

Címkék: miújság whales

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr192102035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása