Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cronenberg megfilmesíti Lethem egyik regényét

2010.06.23. 10:37 koimbra 2 komment

A Pajiba értesülése szerint a Videodrome és Az erőszakos múlt rendezője, David Cronenberg készíti el Jonathan Lethem 1997-ben megjelent regényének, az As She Climbed Across the Table filmváltozatát, producerként Steve Zallian egyengeti a projekt útját.

A történet főszereplője egy fizikusnő, Alice, akinek sikerül létrehoznia egy úgynevezett lyukat a laboratóriumában, kaput a semmibe, amolyan tér-anomáliát, ezt a hölgy The Lacknek nevezi el. Alice pedig egyre jobban megszállottja lesz ennek, mondhatni beleszeret a semmibe.

Úgy tűnik, hogy ez a film tökéletesen passzolni fog Cronenberg munkásságába, ám mielőtt hozzálátna a filmhez előtte leforgatja az Eastern Promises folytatását Viggo Mortensennel.

Címkék: miújság könyvből film scifihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr382103197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.06.23. 11:44:32

Az Estern Promises nem lett olyan túl jó, úgyhogy David ugorhatna ehhez a semmi-filmhez, ami sokkal ígéretesebbnek tűnik egy újabb oroszul gagyogó Aragornnál.

Nostro · http://www.flickr.com/photos/terraflex/ 2010.06.23. 13:52:45

@efes: Az Estern Promises valóban nehezen mérhető össze korai filmjeivel, lévén témája teljesen más, vagyis nem is annyira. Jelenleg hősei tudatos és mindemellett titkolt belső metamorfózisokon mennek keresztül (ellentétben a korábbiakkal), nem hiszem, hogy olyan érdektelen ez, minthogy csupán "oroszul gagyogó Aragorn" jelzővel illessük. Persze tény, hogy utóbbi filmjei konfekció öltönyhöz hasonlatosak, de még mindig távol állnak az átlagostól. Emlékszem a nézők arcára amikor például a szintén kommersz formákhoz hasonló Erőszakos Múlt utolsó kockái lementek. Volt ott azért tanácstalanság, meg "mi volt ez?" tekintet.
süti beállítások módosítása