Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Megan Fox szerené, ha a Gen 13 filmben ő lehetne a főszereplő

2010.06.23. 11:02 koimbra 3 komment

Megan Fox a FoxNewsnak árulta el nagy álmát, szeretné, ha ő játszhatná el a Gen 13 filmben a főszerepet. A képregénysorozat mozis verzióját még nem jelentették be, még csak nem is pletykáltak róla, hogy lesz ilyen film, ám biztosan nem kerülte el a producerek figyelmét, hogy egyszer majd ezzel is lehetne kezdeni valamit. Fox elmondta, hogy Sarah Rainmaker indián származás, de benne is csörgedezik ilyen vér és különben is, ha Jake Gyllenhaal eljátszhatta perzsia hercegét, akkor nyugodtan rá tudnák bízni a főszerepet.

Rainmaker az apacsok között látta meg a napvilágot és képességei révén képes irányítani az időjárást és gondolatai segítségével a víz mozgását is tud befolyásolni. Mikor éppen nem szuperbűnözőkkel küzd akkor békeaktivistaként szerepel a közönség előtt, mellesleg leszbikus.

Foxtól nem állnak távol a képregényfilmek, a Transformers két részében is benne volt, aztán szerepet vállalt a Jonah Hexben és elvileg vele fog elkészülni a Fathom is.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr72103267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2010.06.23. 11:36:08

Csak végre lenne egy olyan film, ahol láthatnánk színészkedni is! Mert az optikailag korrekt megjelenés még nem fedi el a színészi hiányosságokat...

Bár a képregényt nem ismerem, el tudnám képzelni egy ilyen testhez álló ruciban Megan drágát!

Dejdő 2010.06.23. 11:58:29

Megan nagyon akar egy olyna filmet amiben már tényleg Ő viselheti a "nadrágot"!!! Mármint olyat amiben akciózhat is meg mutogathatja a "testét" és egy képregénymozira többen kíváncsiak mint anno a "Jennifer's body"-ra:)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.06.23. 12:03:39

@Dejdő: Hát nem éppen, a Jonah Hex is bukott.
süti beállítások módosítása