Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...

2010.06.23. 21:19 koimbra Szólj hozzá!

- El fog készülni a Zimmer Feri folytatása, idén látnak hozzá a forgatáshoz.
- Az Oroszlánkirályt megtoldják még egy dimenzióval, 3D-s lesz.
- Bruce Cohen és Don Mischer lesznek a következő Oscar házigazdái.
- Hamarosan érkezik egy hivatalos bejelentés a Roger nyúl a pácbannal kapcsolatban. Lehetséges, hogy a régóta emlegetett folytatásról esik majd szó, ám én azt is el tudnám képzelni, hogy ezt is átkonverálják 3D-be.
- John Lithgow is csatlakozott A majmok bolygója remake-előzményfilm szereplőgárdájához.
- A DreamWorks animációs filmet készít egy dán cég játékfiguráiból, a Good Luck Trolls forgatókönyvét Adam Wilson  és Melanie Wilson LaBracio írják.
- David S. Ward azt mondta, hogy elkészülhet A nagy csapat folytatása és Charlie Sheen lehet benne az egyik főszereplő.
- Egyre biztosabb, hogy Adam McKay dirigálja a The Boys képregény filmváltozatát, néhány hónapja még Samuel Bayer szemezett a produkcióval.
- Luc Besson írt egy forgatókönyvet David Marconival, ezúttal a romantika áll a középpontban és most próbálnak támogatókat találni hozzá. Besson rendezné a filmet.
- Úgy hírlik, hogy a Sikoly 4-ben a Woodsboroi gimiben is járhatunk, azonban az intézmény csak flashbackekben lesz jelen.
- A The Last Excorcism viral honlapja: churchofstmarks.com.
- Amanda Bynes bejelentette, hogy visszavonul a színészkedéstől, már nem érdekli. Közben olyan hírek kaptak szárnyra, hogy kirúgták a Hall Pass vígjátékból viselkedése miatt, bár hivatalosan egyeztetései problémák miatt mondta vissza szerepét.
- Ben Stiller és Noah Baumbach elhagyta a Mr. Popper's Penguins fedélzetét, a Fox stúdió pedig keresgél, hogy ki helyettesíthetné őket. A stúdió Jim Carreyt szeretné meggyőzni a főszerepre és Mark Waters a rendezésre.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr562104968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása