Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Eisner Olyphantra bízná a Menekülés New Yorkból remake főszerepét

2010.06.24. 14:49 koimbra 2 komment

Jobb ötlet híján tervezgetik egy ideje a Menekülés New Yorkból feldolgozását, egy ponton Gerard Butler merült fel lehetséges főszereplőként és a Die Hard 4-et dirigáló Len Wiseman ülhetett a rendezői székbe, később már Brett Ratner volt egy ideig esélyes a produkció levezénylésére. Végül a Szaharáért és A tébolyultakért felelős Breck Eisner lépett a fedélzetre és úgy tűnik már betonbiztos, hogy ő rendezheti meg John Carpenter klasszikusának az új változatát. A forgatókönyvet Allan Loeb tette le a New Line fejesei elé, akik totálisan elégedettek voltak azzal, főleg azért, mivel nem kerül túl sokba (aztán hogy mennyi az a nem sok, majd kiderül). Eisner a Moviewebnek adott egy interjút, amiben elmondta, hogy Carpenter filmjében néhány trükk elég gyászosra sikeredett, megemlítette az Elnök különgépének a lezuhanását, amit egy Atari videójáték kinézetéhez hasonlított. Eisner azt ígéri, hogy ők sokkal jobb speciális effektekkel fognak szolgálni. 

A riporter megkérdezte Eisnertől, hogy A tébolyultak sheriffjét játszó, Timothy Olyphanttal fog-e dolgozni a remake-ben vagy a Blood and Innocent képregényadaptációban. A színészre bízná-e Snake Plissken, Drakula vagy Hasfelmetsző Jack megformálását? A rendező azt felelte, ha tehetné legszívesebben mindhárom szerepet Olyphantra bízná. "Szerettem együtt dolgozni vele és még fogok is. Csodálatos színész, igazi tehetség. És nagyon vicces fickó. Kellene adni neki egy jó vígjátékszerepet, mivel eléggé humoros fazon. Egyszer valamikor majd dolgozok vele ismét, ezt megígérhetem." - mondta Eisner, azt is hozzátette, hogy egyelőre még nem diskuráltak a stúdióval arról, hogy kire kéne bízni Plissken megformálását.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr732106638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.06.24. 16:40:28

Egy újabb remake amiben csalódni fogunk:( Szahara rendezője PFFF!!! és Olypahn-ért sem vagyok oda! Nekem tök unszimpatikus!!

Balakin · http://balakin.blog.hu/ 2010.06.24. 17:50:16

"Eisner azt ígéri, hogy ők sokkal jobb speciális effektekkel fognak szolgálni."-ezt a majmot istenem, ilyesmikkel fogja tönkrebaszni a filmet. Olyphant rendbenvan.
süti beállítások módosítása