Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ragadozók magyar poszter

2010.06.28. 21:12 koimbra 3 komment

Csak reménykedni tudok, hogy valóra válik a poszteren olvasható mondat: Újjászületik a félelem. Bár ha a mozikban nem markoljuk halálra váltan a szék karfáját, talán úgy állunk fel a végén, hogy ez egy jó kis akció-horror volt. Észak-Amerikában jövő héten kerül a filmszínházakba, hozzánk csak augusztusban fut be. A produkciót A szállítmányt és a Kontrollt jegyző Antal Nimród rendezte, a produceri poszton pedig Robert Rodriguez figyelte a munkálatokat. Mint már tudjátok a történet a Predatorok bolygóján játszódik, ahol egy csapatnyi Földről elrabolt emberre vadásznak.

A posztert a premierfilmek oldaláról szedtem.

Címkék: poszter predator sequel predators

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr162117001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rolee83 2010.06.29. 03:48:18

A történet nem a Predatorok bolygóján játszódik, hanem egy vadászatra fenntartott bolygón!

Rolee83 2010.06.29. 03:49:18

Egyébként azt lehet már tudni, hogy nálunk miért csak augusztus?! Kapunk erre valami magyarázatot a forgalmazótól?!

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.06.29. 09:54:00

@Rolee83: Biztosan nem fért be sehova. Egyébként ha meg nem lesz itthon siker, akkor ráfogják, hogy letöltötték. Pedig azért a Schwarzeneggeres film még mindig benne van a köztudatban.
süti beállítások módosítása