Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Winstone szeretne benne lennii Nick Cave regényének a moziváltozatában

2010.06.28. 16:55 koimbra 2 komment

Ray Winstone lesz a főszereplője a The Life and Death of Bunny Munro filmnek, mely Nick Cave regényén fog alapulni és John Hillcoat, Az út készítője  dirigálhatja a produkciót.

"Winstone él-hal azért, hogy benne legyen. Nagyon kedvelte a forgatókönyvet, mikor először megmutattuk neki, teljesen izgatottá vált és totálisan elszomorodna, ha nem valósulna meg a film" - mondta Cave, aki már dolgozott együtt a színésszel Az ajánlat western esetében, aminek a szkriptjét Cave vetette papírra és Hillcoat rendezte a művet.

Cave egyébként eredetileg az ötletét a vásznakon akarta látni, de mikor nem talált ehhez szponzort, inkább megírta regényként. A főszereplő egy középkorú nőcsábász, aki folyamatosan vedel és csajozik, majd úgy dönt, hogy körbeutazza Brightont fiával, Bunny Juniorral.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr952116434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lowlander 2010.06.29. 04:55:11

Egészen pontosan a regény legelején a felesége öngyilkos lesz, ezért, bár kikerülné mindenáron, kénytelen magával vinni a fiát. De akkor már tényleg úgy dönt. :) Hát ez jó hír mindenképp! Várom!
süti beállítások módosítása