Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mégsem lesz Top Gun 2?

2010.06.29. 16:26 koimbra 2 komment

Még 2008-ban röppent fel az a híresztelés, hogy el fog készülni a Top Gun folytatása, Tom Cruise is vissza fog térni, a filmben már nem tökös pilótát játszana, hanem egy oktatót, akinek egy beképzelt női pilótával gyúlne meg a baja. Az MTV News nemrég arról faggatta Jerry Bruckheimer producert, hogy mikor lesz valami a filmből, ám valószínűleg soha nem fog elkészülni a második rész. Bruckheimer elmondta, hogy próbálkoztak összehozni a Top Gun 2-őt, de nem sikerült, majd  Cruise vette kezébe a dolgokat, de így sem sikerült.
 

Cruise a Top Gun előtt sem volt ismeretlen színész, ám ez a produkció repítette a világsztárok közé. Manapság már nem cseng olyan jól a neve, mint régen, legalábbis a producerek körében, a Kéjjel-nappal akció-vígjátéka sem hozta a vártakat és egyelőre nem biztos, hogy lesz Mission: Impossible 4. Ha még lesz egy-két olyan alkotás, amellyel elhasal, akkor biztosra vehetjük, hogy minden erejével azon lesz, hogy egy régi sikerfilmjének a folytatásához találjon szponzort és ez minden bizonnyal a Top Gun 2 lesz.

Címkék: miújság sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr132118903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.06.29. 21:38:36

Szerintme is felesleges ha Tom nem pilóta! Maverick csak a levegőben tud élni:) ÉS a nagyszájú női pilóta meg ökörség!
süti beállítások módosítása