Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Egyszerre forgatják le a Mad Max következő két részét?

2010.07.02. 21:09 koimbra 3 komment

A Twitchfilm információ szerint George Miller nem is egy, hanem két Mad Max filmet tervez és a Fury Road, illetve a Furiosa címre hallgató részeket egyszerre fogja leforgatni.

Elég nehéz elhinni, hogy a Warner engedélyt ad két Mad Max filmre, még ha esetleg a Fury Road sikeres lenne és utána zöld utat adnának a folytatásra az még oké, de elég régen volt már Mad Max film és semmi sem garantálja, hogy hatalmas siker lesz a folytatás. A Mátrix második és harmadik részét forgatták együtt, mivel az első felvonás körül hatalmas rajongótábor alakult ki, a Gyűrűk ura trilógiát is egyszerre készítették, ez már elég kockázatos vállalkozás volt, hiszen ha bukik a Gyűrű szövetsége, akkor mihez kezdenek a többi résszel.

A főszereplő Tom Hardy lesz, a forgatás időpontja még nem ismert, elvileg 2012-ben várható a film.

Címkék: mad max sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr802126012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brekicc 2010.07.03. 01:54:12

Nem-nem-nem!
Max karakterét csakis Gibson játszhatja el. Még úgyis csak foghúzva adnám a filmnek a Mad max címet, ha Gibson mellékszereplőként feltűnne benne. Így max úgy tudnám elfogadni hogy a címhez odaírják alcímbe hogy after Mad Max revenge v. ilyesmi.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.07.03. 10:48:41

@Brekicc: Ja, csak Mad Max=Mel Gibson. csak most már nem turbó interceptorral, hanem napelemes biciklivel, ősz hajjal és sörpocakkal.

Brekicc 2010.07.03. 19:58:26

@efes: Sörpocakos akciósztárokat Hollywoodba! :D
süti beállítások módosítása