Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Szereposztás: Project X, Sikoly 4, Cowboys and Aliens, Catch .44

2010.07.02. 12:32 koimbra Szólj hozzá!

- A Másnaposok rendezője, Todd Phillips még áprilisban vágott bele egy olyan projektbe, amelyről nem akartak semmit elmondani. Most kiderült, hogy Miles Teller, Oliver Cooper, Jonathan Daniel Brown, Kirby Bliss Blanton, Dax Flame, Nichole O'Connor és Alexis Knapp szerőzödött le a filmre és a történet szerint egy csapatnyi gyerek/tini vesz éppen videóra vesz egy házibulit, azonban a dolgok hirtelen rosszra fordulnak. A produkció részben a Cloverfieldre fog hajazni, a történéseket a kamerát cipelő szereplő szemszögéből fogjuk látni. Nima Nourizadeh rendezi a filmet, bemutató dátum egyelőre nincs.

- Megint csatlakozott két színész a Sikoly 4-hez, ezúttal Alison Brie és Mary McDonnell került be a stábba. Brie Campbell filmbéli asszisztensét játssza.

- Abigail Spencer, a Mad Men sorozat egyik szereplője leszerződött a Cowboys & Aliensbe, egy prostit fog alakítani, aki Craig karakterének a szeretője volt.  Korábban Daniel Craig, Harrison Ford, Sam Rockwell, Noah Ringer, Paul Dano, Adam Bleach, Clancy Brown és Olvia Wilde játszik a sci-fi akció westernben. A történetről erre olvashatsz.

- Nikki Reed és Deborah Ann Woll is játszani fog a Catch .44-ben. Bruce Willis, Forest Whitaker, Malin Akerman és Kate Mara mellett tűnnek fel a hölgyek. Willis figurája három csajt vesz fel, hogy dolgozzon neki, mivel gengsztert alakít, így nem irodai munkájuk lesz a "munkavállalóknak".

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr722125111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása