Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A varázslótanonc sokadik posztere

2010.07.08. 13:54 koimbra 2 komment

Jay Baruchelből próbálnak sztárt faragni, a film után majd meglátjuk, hogy mennyire sikeres ez az igyekezet. Mellette Nicolas Cage varázsolgat, Alfred Molina pedig a gonosz mágus lesz. Röpködnek majd a tűzlabdák és egyéb érdekes hókuszpókuszok.

Címkék: poszter sorcerers apprentice

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr202138466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DEW3yl · http://dew3yl.wordpress.com 2010.07.08. 14:26:39

Azért kiemelkedően szar poszter ez. Nem tudom, hogy miért nem bírnak egy olyan posztert összehozni sok produkció esetében, ahol látszik, hogy nem egy képből van az egész. Teljesen máshogy néz ki a két karakter. És az a valami Cage kezénél, hát nem a legsikerültebb CGI.

Brekicc 2010.07.08. 20:04:02

@DEW3yl: Azért mert ez egy Dizni film! Azokban mindig minden színes & csillivilli! Tényleg szépek a színek, de 8 éves kor után már valóban kicsit érdektelenné vállik ez a szempont normális embereknél. XD

Én am. csak ettől a Disney dologtól félek a filmmel kapcsolatban. :S
süti beállítások módosítása