Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Denzel Washington lehet a Safe House főszerpelője

2010.07.08. 14:18 koimbra 2 komment

A hollywoodi stúdiók között kisebbfajta harc alakult ki David Guggenheim amerikai magazinszerkesztő forgatókönyve körül, végül az Universal tette a legnagyobb licitet, így ők készíthetnek filmet belőle. A Safe House főszerepére Denzel Washingtont szeretnék megnyerni, felvették a színésszel a kapcsolatot és a tárgyalások jól haladnak. A produkciót A halál záloga (Collateral) és a Keselyű három napja (Three Days of the Condor) egyvelegeként írták körül. A történet főszereplője egy titkosügynök, aki az egyik olyan házat védelmezi, ahova a világ elől dugják el az embereket. Azonban az új "ügyfélére", egy veszélyes bűnözőre ráakadnak és ostrom alá veszik az épületet és kénytelen menekülni a gondjaira bízott illetővel.

Chris Pine-nal is folyt némi egyeztetés a filmmel kapcsolatban, de az Enterprise kapitánya végül nem került be a produkcióba, pedig az Unstoppable akció-thriller után ismét együtt játszhatott volna Washingtonnal.  Pine az ügynököt formálhatta volna meg, egyelőre még nem tudni, hogy a stúdió fejeseinek a listáján ki a következő név. Washington a bűnözőt fogja játszani, az Oscar-díjas aktor elég ritkán játszik gonosztevőt, ezért sejhető, hogy a szkript valóban ütős lett.  Az alkotást Daniel Espinosa dirigálhatja, őt korábban az X-Men: First Class-szal kapcsolatosan emlegették, ám végül Matthew Vaughnt bízták meg a rendezéssel.

Címkék: miújság akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr392138522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DEW3yl · http://dew3yl.wordpress.com 2010.07.08. 14:28:52

Remélem ez újból egy jó akció lesz Denzel-lel és nem olyan, mint az Eláj. Man On Fire, Deja Vu ezek az igazán az ő karakteréhez illő filmek.

Alex Mahone 2010.07.08. 21:23:46

@DEW3yl: az Eli könyvében mi nem tetszett? És a tűzben edzett férfiban mi tetszett?
süti beállítások módosítása