Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Gibson botrányos időszaka

2010.07.10. 14:22 koimbra 10 komment

Mel Gibson régen nem a botrányairól volt híres, folyamatosan jó szerepeket vállalt és megérdemelten állt a box office listák csúcsán, szép bevételeket tudtak felmutatni filmjei és magánéletébe sem lehetett belekötni a paparazzók legnagyobb bánatára. Az utóbbi időben viszont leginkább a színész viselkedése miatt hangos a sajtó, néhány éve részegen vezetett, majd az őt igazoltató rendőröknek is beszólt, majd nem győzött bocsánatot kérni, legutóbb pedig egy interjú végén seggfejezte le a riportert, ami után a színész azt mondta, hogy nem hozzá intézte a szavait.

A színész szakított feleségével és mostanában Oksana Grigorjeva énekesnő karjai között landolt, akinek összehozott egy gyereket is, majd idén áprilisban különváltak útjaik. Ezt egy távoltartási végzés követte, amit a hölgyemény kért a bíróságtól, most pedig a rendőrség is vizsgálódik, ugyanis az énekesnő azt állítja, hogy Gibson fizikailag is bántalmazta, ezt hangfelvétellel is tanúsítani tudja. A botrányok nem tesznek jót a szakmai karrierjének az Oscar-díjas egykor szebb napokat látott színésznek, az ügynöksége nem áll ki mellette, sőt nem is újította meg vele a szerződést.

Gibson sok évnyi hallgatás után A sötétség határán thrillerrel tért volna vissza az élvonalba, azonban a produkció megbukott. Idén még a Beaver vígjátékkal próbálkozik, a vígjátékot Jodie Foster rendezte és a forgatókönyv állítólag nagyon jó volt, bár a mostani botrány miatt lehet, hogy a nézők erre a filmre sem lesznek kíváncsiak.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr702142932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tolcsi 2010.07.10. 16:31:07

kellene herr gibson-nak egy kis szabadsáááááááááááááááááááááááááág

tolcsi 2010.07.10. 16:31:45

meg is nézem a braveheart-ot:D

desmondwallace · http://desmondwallace.wordpress.com/ 2010.07.10. 20:44:34

A csaj csupán néhány millió Dollárra pályázik, erről szól a történet. Gibson meg hülye volt, hogy elhagyta a feleségét, és most így járt. Behálózta ez az orosz nő, aki biztos nem csak a két szép szeméért jött össze vele, aztán ez lett a vége. Kívülről nézve egyszerű a képlet, de belülről bizos bonyoltultabb volt. Pláne, ha elcsavarják a férfiú fejét, mert a szerelem vak.

Elanor_ 2010.07.10. 21:14:46

hát pedig csak szépen álljanak ki mellette :)
amúgy, ennek a fickónak mindene megvolt. miért kezdett el vajon ennyire keményen piálni? fájt a semmi? ki tud róla vmit? :)

Tapló Terepjáró · http://taploterep.blog.hu/ 2010.07.11. 10:32:43

@Elanor_: az emberek 99,99%-ának fáj az élet, csak akinek pénze van, annál sokkal látványosabb, ha nem tudja ezt kezelni

Krumplicukor1987 2010.07.11. 11:54:57

Tuti le akar gombolni a csaj egy kis pénzt Gibsonról, de simán kinézem Melből, hogy tényleg megverte a csajszit. Idióta marha lett belőle (biztos agyára ment a sok kereszténység), diliházba kéne lassan zárni.

Eyesis 2010.07.11. 12:49:00

El is tudom képzelni, hogy ott emiatt meg is bukhat egy film... bezzeg itt? Bucival mindent el lehet ezutan is adni a jó magyarnak :/

Dejdő 2010.07.11. 13:06:55

Szerintem ez tök hülyeség,hogy egy színésznek a magánéleti válságai miatt nem nézek meg egy filmjét! Tom Cruiset is utálták,sőt utálják biztos ezért nem mentek el az emberek a Kéjjel-nappalra! Gibson bá filmjeit akkor is várni fogom ha a csávó még nagyobb baromságokat követ el, hülyeség ez alapján nem megnézni egy filmet!

Krumplicukor1987 2010.07.11. 15:52:54

@Dejdő: Cruise nem is jó színész, utóbbi időben meg ugye eléggé meghülyült (nekem speciel a hollywoody producer karaktere is nagyon irritáló és erőltetett), és jobb is, ha nem tömik ennek a szcientológus mocsoknak a tárcáját.
süti beállítások módosítása