Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jolie a Wanted 2-ről és a Maleficentről

2010.07.11. 14:17 koimbra 2 komment

Úgy volt, hogy Angelina Jolie is játszani fog a Wanted folytatásában, de a színésznő nemet mondott, majd gyorsan szóba hozták a Gravity sci-fivel, de azt is elég gyorsan lepasszolta, viszont a Maleficent mellett még kitart. A ComingSoon oldalnak alkalma nyílt néhány beszélgetni Jolie-val, aki elárulta, hogy miért mondott nemet a Wanted 2-re. "Próbálták karakteremet visszahozni a halálból, de én úgy vagyok ezzel, ha meghalok egy filmben, akkor annak is kell maradnom. "

A Csipkerózsika spin-offjáról, a Maleficentről is mondott pár szót. "Még nagyon az elején jár a projekt. Forgatókönyv sincs még, de kiskorom óta nagyon kedvelem a gonosz boszorkányt, szóval mikor tudomást szereztem róla, hogy elkészülhet egy ilyen film, én voltam az első, aki megpróbált bejutni a stábba. Szeretnék együtt dolgozni Tim Burtonnel, egy álom válna valóra. Úgy vélem ő egy igazán különleges tehetség."

A Maleficent a Csipkerózsika történetét mesélné el, csak ezúttal a gonosz boszi szemszögéből mondanák el a sztorit.

Címkék: miújság wanted 2 maleficent

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr282144499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DEW3yl · http://dew3yl.wordpress.com 2010.07.11. 14:23:18

A film alapötlete tényleg jó, de remélem nem b*ssza úgy el Burton , mint az Alice-t, amelynél szerintem fényévekkel jobb volt a '99-es tévéfilm - még látványvilágban is.

Spawn85 2010.07.11. 14:50:10

Egyik szemem sír a másik nevet, hogy mondani szokták. Azt sajnálom, hogy Jolie nem lesz benne a "Wanted 2"-ben, viszont annak meg örülnék, ha tényleg Kristen Stewart lenne helyette, ahogy pletykálják.
süti beállítások módosítása