Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Roberts és Murphy újra együtt dolgozik

2010.07.14. 13:38 koimbra Szólj hozzá!

A Sony elégedett lehet az Eat, Pray, Love filmmel, ugyanis azt szeretné, ha annak főszereplője és rendezője ismét együtt dolgozzanak. A Deadline információ szerint a stúdió fejenként  2,5 millió dollárt fizetett Julia Robertsnek és Ryan Murphynek, hogy közösen hozzanak össze egy romantikus vígjátékot (Robert sanno 20 milliót is zsebre tehetett egy szerepért).

Roberts egy állással rendelkező nőt alakítana, aki összeházasodik egy munkanélküli fickóval. Ám úgy alakul, hogy a nőt kirúgják és az anyasággal járó örömökkel-bánatokkal kell megküzdenie otthon, a férfinek pedig sikerült munkát találnia. Egyelőre nem tudni, hogy a forgatás mikor kezdődik, Murphy reményei szerint hamarosan befejezi a forgatókönyvét és az előkészületek a jövő év elején megindulhatnak.  Roberts éppen ráér, ugyan szóba hozták vagy fél tucat projekttel, de nem úgy tűnik, hogy ezek mostanság fognak elkészülni.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr332151306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása