Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Brett Ratner és Herkules

2010.07.15. 12:24 koimbra Szólj hozzá!

Eléggé felkapott lett mostanában a görög mitológia Hollywoodban, Percy Jackson villámkeresése ugyan nem termelt valami jól, de A titánok harca közel 500 milliós bevétele elég szépnek mondható, jövőre pedig az Immortals akció-fantasy érkezik a mozikba. A Millenium/Nu Image úgy döntött, hogy Herkulesből fognak filmet készíteni, ők már úgy-ahogy jártasak a dagadó izmú félmeztelen hős témában, hiszen a Conan feldolgozását is a stúdió berkein belül készül. A rendezői posztra Brett Ratnert nézték ki, a direktor korábban a Conant hozhatta volna tető alá, de aztán lepasszolta a projektet másnak. Mint kiderült a producerek már évek óta próbálják megvalósítani a Herkules mozifilmet, a Conan sínre kerülésével

A félisten alakja rengeteg alkalommal tűnt már fel a vásznakon, csak úgy mint a tévé képernyőin, anno maga Arnold Schwarzenegger is megtestesítette Herkulest, a 90-es években pedig Kevin Sorbo (a képen)  osztotta az igazságot egy sorozatban. A hatalmas erővel bíró hős karaktere utolsó emlékezetes jelenése talán az 1997-es Disney-féle animációs produkcióban volt.

Címkék: miújság herkules fantasyhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr932153216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása