Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - Egy thriller és egy kémvígjáték

2010.07.15. 15:27 koimbra 1 komment

Ezen a forró napon két új produkció kerül a hazai mozikba, az egyikben Tom Cruise akciózik, a másikban pedig Pierce Brosnan gonoszkodik.

Kéjjel - nappal (Knight & Day): Eredetileg Wichita címen futott az akció-vígjáték, csak később nevezték át. A rendező, Hames Mangold legutóbb a Börtönvonat Yumába westernnel jelentkezett. Cameron Diaz és Tom Cruise játsszák a két főszereplőt, a nő megismerkedik egy férfival, akiről kiderül, hogy ügynök és belerángatja egy akcióba, a film Észak-Amerikában megbukott.

Szellemíró (The Ghost Writer): Roman Polanskit akkor tartóztatták le a svájciak, mikor a rendező a végső simításokat végezte a filmjén. Evan McGregor egy olyan írót alakít, akit arra kérnek fel, hogy vesse papírra a volt brit miniszterelnök (Pierce Brosnan) életrajzi regényét. Ahogy egyre jobban belemerül a munkába, rájön arra, hogy megbízója múltja sötét titkot rejt.

>

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr102153665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krizzta · http://krizzta.blog.hu/ 2010.07.15. 17:16:22

Jó látni Kim Cattrallt más karakterben, mint a SAC-es Samantha. Még az is lehet, hogy jó lesz:)
süti beállítások módosítása