Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Piven és Jane lesznek a főszereplői az I Melt With You thrillernek

2010.07.15. 11:18 koimbra Szólj hozzá!

Mark Pellington A szomszéd (Arlington Road) és a Megszólít az éjszaka (The Mothman Prophecies) rendezője újabb projektbe vágott bele. Az I Melt With You filmhez sikerült megnyerni a Törtetők (Entourage) egyik főszereplőjét Jeremy Pivent és Thomas Janet, aki mostanában szintén sorozatozik (Hung). A thriller forgatása augusztus elején veszi kezdetét, a történetről eddig még nem sokat árultak el, annyi ismeretes, hogy 4, egymással kapcsolatban lévő emberről fog szólni. Pellington annyit tett hozzá, hogy ez a négy fickó próbál beletörődni a saját halandóságukba, de a barátság is fontos szerepet fog kapni a produkcióban.

A forgatókönyvet Glenn Porter vetette papírra és producerként árgus szemekkel figyeli, hogy ne térjenek el az általa megírt történettől. Rajta kívül Pellington, Jane is producerként egyengeti a film útját.

Címkék: miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr162153068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása