Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Town előzetes

2010.07.16. 10:35 koimbra 1 komment

Ben Affleck rendezésében érkezik a The Town, a krimi-thriller alapanyagát Chuck Hogan Prince of Thieves címre hallgató regénye szolgáltatta. Affleck nem csak a rendezői poszton serénykedett, hanem Peter Craig és Hogan forgatókönyvébe is belepiszkált és a főszerepet is eljátszotta. A színész-rendező a produkcióban Doug MacRayt játssza, aki amióta az eszét tudja bankrablással foglalkozik, ám a legutóbb kirámolt pénzintézet vezetőjébe beleszeret és szeretne vele összejönni, a dolgokat kissé nehezíti, hogy az FBI a nyomában liheg.

Jon Hamm játssza az egyik FBI ügynököt, Rebecca Hall pedig a bank vezetőjét formálja meg. Blake Lively, Chris Cooper és Jeremy Renner is látható lesz a krimiben, amely Észak-Amerikában szeptember 17-én kerül a mozikba.

Címkék: trailer könyvből film the town krimielőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr292155112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex Mahone 2010.07.16. 11:07:27

Affleck már bizonyította, hogy tud rendezni, de színészkedni vajon megtanult?

Már az első trailerben ellőni a meglepetést, ez igen...
süti beállítások módosítása