Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Folytatódik a Tesó-tusa

2010.07.18. 14:31 koimbra Szólj hozzá!

A Ron Burgundy legendájának (Anchorman) a folytatása jó ideje van tervezve, legalábbis a résztvevők mindegyike szeretné, ha lenne második rész. Aztán a stúdió jelezte, hogy csak akkor adna engedélyt, ha mindenki beleegyezne abba, hogy a szokásos fizetésének csak egy bizonyos hányadát kapnák meg. Ezt követően Adam McKay, a rendező egyeztetett a többiekkel és ők belementek volna a dologba. A CinemaBlend nemrég váltott néhány szót McKay-jel, aki elárulta, hogy a folytatás mégsem lesz semmi, ebben 100 %-ig biztos, úgy véli talán így a legjobb. Hozzátette, hogy szerinte egyébként sem kell mindenből második részt csinálni, ugyan hatalmas élmény volt az első forgatása, de túl kell lépni az Anchormanen.

Ez "a nem kell mindennek folytatás" a direktor részéről csak rizsa lehetett, ugyanis ezután bejelentette, hogy a Tesó-tusának (Step Brothers) el fog készülni a folytatása, Will Ferrell és John C. Reilly vissza fog térni a sequelben. "Mint néző még legalább 8 vagy 9 olyan vígjátékot szeretnék látni, amiben ők játsszák a főszerepet" - mondta McKaY.

Címkék: miújság sequel anchorman 2 step brothers 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr962158800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása