Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Verbo előzetes - Spanyol dark fantasy

2010.07.19. 11:39 koimbra 2 komment

Nagy ritkán érkezik egy-két produkció Spanyolországból, az ország filmgyártása olyan alkotásokkal örvendeztetett meg minket, mint pl az Időbűnök (Los Cronocrímenes) időutazós thriller, a [REC] horror vagy az Árvaház (El Orfanto) thriller és nem utolsó sorban A faun labirintusa (El laberinto del fauno) fantasy. Hamarosan érkezik a Verbo dark fantasy, amelyet Eduardo Chapero-Jackson dirigált és az Árvaház producerei Belén Atienza & Álvaro Augustín álltak a film mögött. A történet egy tini lányt állít a középpontba, akinek a valóság nem tetszik igazán és miközben az élet kérdéseire keresi a választ rátalál egy titkos világra, ahol különféle kalandokba keveredik.

Címkék: trailer fantasyelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr662160679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kompi · http://filmtrailer.hu 2010.07.19. 12:57:29

Ígéretes, egy ideje nagyon kedvelem a spanyol filmeket.

Brekicc 2010.07.19. 22:20:32

Nekem nem jött be az Időbűnök sem.
A Torrente viszont nagyon ott van!
Ez megintcsak nem ígérkezik túl jónak az előzetes alapján. Elég hatásvadász zene van alatta, de a filmből összeollózott jelenetek még így sem túl érdekesek sztem.
süti beállítások módosítása