Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jack Sparrow kivont karddal

2010.07.20. 21:47 koimbra 3 komment

Jerry Bruckheimer a twitterjén osztotta meg a Karib-tenger kalózai következő epizódját várókkal az alább látható képet. Jack Sparrow kapitány álldogál kardjával (vagy valaki máséval) a tengernél. Kire várhat?

A folytatásban Johnny Depp ismét megformálja Sparrowt, Penelope Cruz Feketeszakáll lányát játssza, aki nem csak a romantikus vonalat fogja képviselni, nem ijed meg egy kis kalandtól sem. Geoffrey Rush visszatér, Ian McShane pedig Feketeszakállat játssza, Astrid Bergès-Frisbeyt sellőként láthatjuk.

Címkék: képben karib tenger kalózai franchise sequel karib tenger kalózai 4

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr362164664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2010.07.20. 23:16:04

ian mcshane miatt nézem csak meg a moszatfejűek újjabb részét , a kettes és hármas se nagyon jött be az eggyes viszont nagyon.
aki ismeri a deadwood sorozatos mcshane karaktere volt sztem a csúcs sweringer-el.
rem itt is vmi hasonlót kapok az arcomba belőle :D

yanoo 2010.07.21. 11:30:21

3 resz lement mindenki happy miert kell meg egy ? a minoseg hanyatlas es box-office bukta szagu (mostani bruckheimer allapot)...

Brekicc 2010.07.21. 21:28:15

@yanoo: A legfőbb ok: Pénz.
Depp-el akkoris beülnek a filmre ha szar lesz.

Nekem mondjuk pont az első rész nem tetszett. A 2. volt a kedvencem, mert az olyan birodalom visszavág szerű csattanóval ért véget, amikor Depp-et megette a Kraken. :)
süti beállítások módosítása