Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Fűrész 7 motion poster

2010.07.21. 20:41 koimbra 1 komment

Abbahagyják a Fűrész szériát? Egyelőre biztos, a hetedik lesz az utolsó és 3D-ben fognak szakadni a testrészek és fröcsögni a vér. De vajon meddig hagyják parlagon a franchise-t? Előbb-utóbb biztosan előveszik, mondván, hogy van egy olyan történetük, hogy azt egyszerűen bűn lenne nem megfilmesíteni, egyébként pedig nem lennék meglepve, ha pár év múlva jönne egy remake, esetleg egy előzményfilm. Már a The Collectort is eredetileg előzménynek szánták, csak elvetették az ötletet.

A hetedik részt Kevin Greutert rendezte, a főbb szerepekben Sean Patrick Flanery, Cary Elwes és Tobin Bell lesz látható, a történet szerint a Jigsaw játékait túlélők összefognak és egy olyan férfit akarnak vezetőjüknek, aki olyan dolgok tudója, amelyek a terror új hullámát indítanák el.

 

 

Címkék: fűrész poszter franchise sequel fűrész 7

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr792167124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DEW3yl · http://dew3yl.wordpress.com 2010.07.22. 00:17:43

Remélem nem hagyják abba és minden évben lesz egy csavar az történeten, lehúznak róla még egy bőrt és kifolyik jó pár liter vér. Igaz már túl sablonos, lapos, de azzal együtt a Saw. Már nélküle szinte nincs is Halloween. A 3D meg, óh atyám!
süti beállítások módosítása