Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Írják a Xerxes forgatókönyvét

2010.07.21. 21:41 koimbra 1 komment

A 300 hatalmas sikere után szóba került a folytatás, Frank Miller eltervezte majd hozzálátott a Xerxes képregény megírásához, Zack Snyder pedig azt mondta, hogy nem sietteti a dolgokat, Miller akkor lesz kész, amikor jónak látja.  Snyder most a Los Angeles Times-nak mesélte, hogy kb. egy hete a 300 társírójával Kurt Johanstaddal végre hozzáláttak a forgatókönyv megírásának, szóval most már biztos, hogy meg fog valósulni a film. Hozzátette, hogy egyelőre még nem egyezett meg a Warnerrel a rendezéssel kapcsolatban.

A történet főhőse Themisztoklész, Görögország egyik legjelentősebb embere, akinek az ország hatalmas flottája köszönhető és a cselekmény fő része az artemisiumi csatára koncentrál, amely ugyanazokon a napokon történt, mint a Thermopülai szorosnál történt ütközet. A film azzal indul, hogy elregélik miért tört ki a perzsák és a görög közt a háború, majd a marathoni csatában találjuk magunkat, aztán Themisztoklész rájön arra, hogy az ellenség ismét támadni fog.

A kép egyébként a képregényből van, a perzsák vezére így fog festeni, tehát a mozifilmben is hasonlóképpen láthatjuk őt.

Címkék: 300 prequel képregényből film xerxes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr232167270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brekicc 2010.07.22. 04:27:19

Kíváncsi vagyok, remélem hozza a 300 színvonalát.
süti beállítások módosítása