Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Karl Urban lehet Dredd bíró

2010.07.22. 10:38 koimbra 2 komment

Alakul az új Dredd bíró, a forgatókönyvet Alex Garland, a Napfény (Sunshine) írója tette le az asztalra, a rendezői poszt sem üres már, Pete Travis, a Nyolc tanú (Vantage Point) rendezője alig várja, hogy elkiáltsa az "Action" szót. Főszereplő egyelőre még nincs, de a  Bleeding Cool oldal tudomása szerint Karl Urbannak tettek egy ajánlatot, amire a színész még nem mondott semmit, de elég nagy az esélye, hogy ő veheti fel Dredd ruházatát. Urban játszott a Star Trek és A barbárban (The Pathfinder), idén a Red-ben tűnik fel, jövőre pedig a Priest posztapokaliptikus akcióban szerepel.

A The Playlistnek volt akkora szerencséje, hogy betekintést nyerhessen a forgatókönyvbe, azt írják, hogy egy elég kemény akcióval megspékelt alkotás fog születni, amellyel Dredd rajongói teljes mértékben elégedettek lesznek és az alkotók realisztikus, komor jövőképet fognak bemutatni.

Az 1995-ös változat Sylvester Stallone-val nem nyerte el a képregény kedvelőinek a tetszését, a produkció megbukott a mozikban, így nem is készült több felvonás belőle. John Wagner, a képregény egyik atyja sem örült a feldolgozásnak, egyáltalán nem tetszett neki, hogy Dredd is bekerült a hollywoodi klisé rendszerbe, ám az új verzióról azt nyilatkozta, hogy mindenkit bele fog szögezni a székébe és a mű igazán közel áll az általa megteremtett világhoz. 

Címkék: miújság dredd bíró képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr442168159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Repce Manó 2010.07.22. 18:41:42

Na, ez nem is lenne hülyeség, illik rá a szerep szerintem.

Repce Manó 2010.07.22. 18:44:53

Remélem az új verzióban is lesz egy olyan mondta, hogy "érzelem? szerintem azt is büntetni kéne" :)
süti beállítások módosítása